16 C
27 Nisan 2024 Cumartesi

TOKAT TSO ÜYELERİNE ÖZEL 300 BİN TL KREDİ İMKANI

Odamız ile Türkiye Finans Katılım Bankası arasında 300 bin TL limitli ve 12 ay vade ile başvuran kişilerin skor puanına göre 2.99’dan başlayan oranlarla kredilendirmeden faydalanabilmesi için protokol imzalandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere ile Türkiye Finans Katılım Bankası Tokat Şube Müdürü Yakup Kesmen arasında imzalanan protokol kapsamında, odamız üyeleri ilgili şubeye giderek skor puanını hesaplattırarak başvuru yapabilecek. Kredilendirme üst limitinin 300 bin TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında 12 ay vade imkanı sunulacak. Skor puanının 2.99’dan başlayan oranlarla faydalandırılacağı kampanyadan faydalanmak isteyenler, detaylı bilgi için Türkiye Finans Katılım Bankası Tokat Şubesinden Ticari Kredi Yetkilisi Kerim Gazi Dirican ile 0506 735 58 68 nolu telefonu arayabileceklerdir.