20 Mayıs 2024 Pazartesi

Tokat MTAL Heyeti Odamızı Ziyaret Etti

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere, TOBB- MEB arasındaki protokol kapsamında odamız proje okulu olan Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Vanlıoğlu ve beraberindeki heyet 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Yönetim kurulu başkanımız Fatih Gökdere, Ülkemizin tüm Mesleki Eğitim kurumlarında kullanılacak ve dost ülkelerle paylaşılacak MET-UP Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Platformu projesinin okulumuz tarafından yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Gökdere ve okulumuz öğretmenleri projede kullanılan artırılmış gerçeklik teknolojisi geliştirme ortamı UNITY yazılımının Amerika’daki Merkezi‘ne yapılan hibe başvurusunun başarılı olması için izlenecek yol haritasını belirledi.
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ilimiz bilişim sektörünün uluslararası bir ekosisteme kavuşması için yenilikçi çalışmalar ve projeler üreten Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni her zaman desteklemeye devam edecektir.