8 Mayıs 2024 Çarşamba

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Tokat’ta!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğu, dün akşam havayoluyla Tokat’a geldi.
Tokat’ta Valilik, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nı 11.00’da başlayacak programla birlikte ziyaret edecek olan Birlik Başkanımız, saat 14.00’da Dedeman Otel’de iş insanlarımızın ve oda borsa yönetici ve üyelerinin katılımıyla düzenlenecek istişare toplantısına katılacak.
Ardından Zile Ticaret ve Sanayi Odası ile Zile Ticaret Borsası programları için Zile’ye hareket edecek Başkan Hisarcıklıoğlu’nun Tokat Programı tamamlanacak.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu için Tokat Havalimanında düzenlenen karşılama törenine, Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere ve Meclis Başkanımız Emin Yılar ile birlikte, Odamız Yöneticileri ve Oda Borsa Başkan ve yöneticileri katıldı.
Tokat il merkezinde 14.00’da başlayacak olan istişare toplantısına dileyen üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.