20 Mayıs 2024 Pazartesi

ODAMIZ ÜYELERİ PTT KARGO İLE %30 İNDİRİMLİ ÇALIŞABİLECEK

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere, PTT ile yapılan anlaşma sonrasında Odamız Üyelerine kargo gönderilerinde %30 indirim uygulanacağını söyledi

Odamız ile PTT Tokat Başmüdürlüğü arasında bir süredir devam eden görüşmeler tamamlandı. Karşılıklı imzalanan protokol ile birlikte Odamız Üyesi firmalarımız PTT aracılığı ile yapacağı tüm kargo gönderimlerini yüzde 30 indirimli olarak yapabilecek.

Odamız üyesi firmalarımız, herhangi bir PTT şubesine Oda Kayıt Belgeleri ile giderek, kendilerine tahsis edilmiş müşteri numarasını alacak. Bu işlem sonrasında kendilerine özel olarak tahsis edilen bu numara ile tüm gönderilerini yüzde 30 indirimli olarak sağlayabilecek.

PTT Tokat Başmüdürü Muhterem Demir ile protokolün imzaladıklarını ve anlaşmanın imza tarihinden itibaren geçerli olduğunu söyleyen Başkan Gökdere, üyelerin ticari faaliyetlerini kolaylaştırmak ve çalışmalarını daha az maliyetli olarak gerçekleştirmesini sağlamaya yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Protokol imza törenine Başkanımız Fatih Gökdere ve PTT Başmüdürü Muhterem Demir ile birlikte, İşletme Müdürü Arzu Avcı, İdari Mali Birimler Müdürü Mustafa Özübek ile Pazarlama ve Satış Personeli Güzin Ayata Topal da katılım sağladı.