9 Mayıs 2024 Perşembe

Kadın ve Genç Girişimcilerimize Teşekkür Plaketi

TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyelerine, tamamladıkları dönemlerinin ardından gidilecek seçim öncesinde teşekkür plaketi takdim edildi

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere ve Meclis Başkanı Emin Yılar’ın ev sahipliğindeki buluşma Bedestenlioğlu Mahallesi’nde bulunan Özgün Center’da gerçekleşti. Birlikte yapılan kahvaltının ardından ilk sözü Tokat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere aldı. Kadın ve genç girişimcilerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından önemsenen kurullar olduğuna vurgu yapan Başkan Gökdere, bu anlamda önümüzdeki süreçte oluşacak yeni yönetimlerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini, her iki kurulun da yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini söyledi. Başkan Gökdere, yaptıkları hizmetlerden dolayı kurul üyelerine tek tek teşekkür etti.

Tokat TSO Meclis Başkanı Emin Yılar da, kurullarda görev alan isimleri yakından tanıdıklarını ve yaptıkları çalışmaları yakından takip etiğini söyledi. Birlikte çalışmanın önemine değinen Başkan Yılar, başarıya ulaşan illerin ortak akıl ve istişare ile yol aldıklarını, bu anlamda Tokat TSO’nun da bundan sonraki süreçte kadın ve genç girişimler icra kurulları ile birlikte hareket etmeye dikkat edeceklerine vurgu yaptı.

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Şükriye Balcı, uzun süredir birlikte yol aldıkları kurul arkadaşlarının desteğiyle birçok başarılı çalışmayı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Balcı, bu süreçte kendilerine destek olan TOBB’A bağlı Tokat’taki tüm oda ve borsa başkanlarına teşekkür etti.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serhat İspirli de konuşmasında kurulu oluşturan üyelerin birbirleriyle kurdukları bağların çok güçlü olduğunu söyledi. Yaşı nedeniyle tekrar aday olmayacak olan Başkan İspirli, görevde olduğu süre boyunca Tokat TSO ve Tokat TB ile birlikte TOBB’a bağlı olarak çalışmalarını yapan Tokat’taki tüm oda ve borsa başkanlarına, genel sekreterlerine ve personeline teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından kurul üyelerine Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere ve Meclis Başkanı Emin Yılar tarafından teşekkür plaketi verildi. Etkinlik çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.