29 Nisan 2024 Pazartesi

İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) Özel Sektör Bilgilendirme Webinarı

İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) özel sektör bilgilendirme webinarı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği- Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü işbirliğinde 20 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00 da gerçekleştirilecektir.

İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) özel sektör bilgilendirme webinarı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği-Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecektir.
Söz konusu webinarda; İDİS Sitemi Nedir? Hangi Ürün Guruplarını Kapsamaktadır? Kayıt Zorunluluğu Olan Mükellefler Kimlerdir? Mükelleflerin güvenlikli etiket/işaret talepleri için nasıl başvuruda bulunabilirler? İnşaat demirlerinin, inşaat demiri bağlarının ve laboratuvar numunelerinin tamamının İDİS’e kayıt yapılması zorunlu mudur? Gibi soruların konuşulacağı webinarda üyelerimizin soruları cevaplanacaktır.

Tüm Üyelere Katılım Ücretsizdir
Seminere katılım için tıklayabilirsiniz…
Şifre: 545801