27 Nisan 2024 Cumartesi

Çorum TSO, Tokat, Amasya ve Yozgatlı Genç Girişimcileri Ağırladı

Tokat TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanımız Fikret Ayvaz, beraberinde kurul üyeleri ile birlikte Çorum’da bir dizi temasta bulundu. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığının davetiyle düzenlenen programa Tokat ile birlikte Yozgat ve Amasya’dan da genç girişimciler katılım sağladı.

Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaların da ziyaret edildiği programda, genç girişimcilerin bölgede yapmış oldukları örnek çalışmalar yerinde incelendi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Fikret Ayvaz, gerçekleşen ziyaretin anısına Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Altan’a Niksar Çeyiz Sandığı hediye etti. Ayvaz’a da ziyaretin anısına Türk Bayrağı motifli plaket takdim edildi.

Gezinin Tokat, Yozgat, Amasya ve Çorum’daki genç girişimcilerin birbirlerini tanıması, birlikte iş yapması ve bölge ekonomisine katkı sağlaması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Başka Ayvaz, misafirperverliklerinden dolayı Çorum heyetine, kendilerine eşlik ettiklerinden dolayı ise Yozgat ve Amasya ekiplerine teşekkür etti.