7.6 C
Tokat
30 Kasım 2025 Pazar

spot_img

Kalite Yönetim Sistemi Denetimlerinden Başarıyla Geçtik

Odamız tarafından iş akışları ve hizmet standartları üzerinden uyguladığı Kalite Yönetim Sisteminin işlevselliği, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Denetçilerinin 1 gün süren çalışmasıyla denetlendi.

TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Kalite Yönetim Sistemi Baştetkikçisi Erol Kaygı ile birlikte TSE Tokat İl Temsilcisi Serdar Ceylan ve TSE Personeli Gökhan Demiröz tarafından gerçekleştirilen denetimlere, Odamızı temsilen Genel Sekreterimiz Sinan Ardil, Kalite Yönetim Sistemi Temsilcimiz Mustafa Erdi Atılgan, Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Salih Demirci katılım sağladı.

Belirlenmiş standartların üzerinde hizmet kalitesi ve Oda bünyesinde faaliyet gösteren birimlerin iş akışlarındaki verimlilik, eğitim ve seminer içerikleri gibi birçok konunun incelendiği denetimler sonrasında, TSE tarafından Odamızın Kalite Belgesi bir kez daha yenilendi.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler