23 Nisan 2024 Salı

TOKAT TSO ÜYELERİNE ÖZEL KUVEYTTÜRK AVANTAJLARI

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ile Kuveyt Türk Tokat Şube Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Odamız üyelerine özel indirim ve avantajlara sahip olan protokol, Yönetim Kurulu Toplantı Salonumuzda imzalandı. Protokol imza törenine Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, Kuveyt Türk Tokat Şube Müdürü Adil Yücel Genç, Tokat TSO Genel Sekreteri Sinan Ardil ve Kuveyt Türk Tokat Şubesi KOBİ Bankacılığı Satış Yönetmeni Taha Yasin Delen katılım sağladı.

Protokolün üyelerimiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Çelik; imza töreni sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Protokol kapsamında Odamız üyeleri Business Plus şirket kartları için aidat ödemeyecek. İlk verilecek 20 yapraklı çek karnesi için bedel ödemeyecek. Tahsile alınan ilk 30 çekten tahsil ücreti alınmayacak. Katlım fonu hesapları kar paylaşım oranlarında, banka tarafından uygulanan TL paylaşım havuzundan ilk 3 ay +2 puan artışı sağlanacak. İlk kredi kullanımında banka tarafından uygulanan güncel fiyatlardan 5 puan indirim sağlanacak. Kiralık kasalarda depozito ücreti alınmayacak. Üyelerimize özel POS fiyatlandırmaları yapılacak. POS’larda bloke gün sayısı veya komisyonlarla alakalı avantajlı seçenekler olacak. Tahsis, internet ve mobil şubeden, eft-havale ve hesap işletim ücreti alınmayacak. Business Plus Şirket Kartı ve Tohum Kart anlaşması yapan tüm üyelerimiz bu avantajlardan yararlanabilecek. Şehrimize ve tüm sektörlerimize bu protokolün hayırlar getirmesini diliyor, Değerli Müdürümüz Adil Bey’e üyelerimize özel bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.