24.1 C
Tokat
18 Nisan 2024 Perşembe

spot_img

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası Arasında ”Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman

10 Aralık Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından Tokat Ticar

Kurulu Başkanı Ali Çelik ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Dr. Serdar Bulut   tarafından imzalanan protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı için işbirliği sağlandı. 
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen imza törenine Oda Genel Sekreteri Sinan Ardil ve Ziraat Bankası Tokat Şube Müdürü Mustafa Kırgız da katıldı. 

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamada bulunan Tokat TSO Başkanı Ali Çelik; “İş dünyasını rahatlatacak, ticarette devrim niteliğinde protokol imzalandı.

Çek, senet, DBS gibi tüm alışverişleri güvence altına alacak, iş insanını ciddi ölçüde rahatlatacak BANK KART BAŞAK  ile güvenli tedarik zinciri oluşturulacak. Alışverişinizde kullanacağınız kartla vade günü belirleyip ödemeyi kartla yapabileceksiniz. 18 aya kadar vadelendirebileceğiniz, vadeye göre değişken faiz oranlı esnek ödeme seçenekleri ile ürünü çek, senet ve ödeme ile ilgili problemler ortadan kalkacak. Alıcı ve satıcı arasındaki güven sorunu aşılacak. dedi.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler