19 Nisan 2024 Cuma

SPOR TOKAT

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, Spor Tokat Projesi kapsamında düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldı.

Tokat Valiliği tarafından yürütülen ‘Spor Tokat Projesi’ kapsamında kentte spor yapan 110 bin öğrenciye 2 milyon liralık malzeme desteği sağlandı.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı’nın göreve gelmesiyle birlikte başlattığı ‘Spor Tokat Projesi’ kapsamında toplam değeri 2 milyon Türk Lirası olan 100 bin parça spor malzemesi, kentte spor yapan 110 bin öğrencinin kullanımı için dağıtıldı. Hüseyin Akbaş Spor Tesisinde düzenlenen törenle temsili teslimlerin yapıldığı etkinlikte, sporcular hünerlerini de sergiledi.

Etkinlikler Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik’in Spor Tokat Meşalesini yakmasıyla başladı. Halk oyunları ile yapılan açılış sonrasında Hüseyin akbaş Spor Salonunda seremoni töreni gerçekleşti. Törenden sonra kentte spor yapan jimnastik, karate, güreş ve tekvando sporcuları gösteriler gerçekleştirdi.