20.1 C
Tokat
23 Nisan 2024 Salı

spot_img

Sanayi’de istişare toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik Başkanlığında Sanayi Kehribar Restoranda, iş insanları ve sanayi esnafıyla bir araya gelerek iptal edilen zemin iyileştirme ihalesi ve sanayinin durumu hakkında istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Selahattin Giden ve Sinan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Resul Çam, Naci Altın ve Tuğran Arı da katıldı.
İstişare ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantı da iş insanları bir birlerinin sorularını cevaplayıp, bilgi kirliliğini ortadan kaldırılması için görüşlerini ortaya koydular.
Başkan Çelik, dedikodu kültürüne son verip istişare kültürünü yaygınlaştırmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini dile getirerek,
“Bu Tokat hepimizin, bu sanayi hepimizin hep birlikte el ele verip memleketimizi de ticaretimizi de hak ettiği seviyeye taşımalıyız. Kahve köşelerinde şurada burada dedikodu yapmamalı kimse. Hep birlikte toplandık oturduk, hepimiz arkadaşız hepimiz komşuyuz. Tokat kazanırsa hepimiz kazanırız. Sanayimizde iptal edilip yeniden düzenlenen bir ihale süreci yaşandı. Bütün tarafları davet etik burada buluştuk. Konuşa konuşa her şeyi bir birimizin yüzüne söyleye söyleye halledeceğiz. Tokat bu istişare kültürüne alışacak. Herkese katılıp bizleri dinleyip, toplantıya destek verdiği için teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler