29 Mart 2024 Cuma

ŞAMPİYON ATEŞLİ TSO YÖNETİMİYLE BULUŞTU

Polonya’da düzenlenen Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülkemize altın madalya getiren Emre Kutalmış Ateşli, beraberinde antrenörü Turan Güldür ile birlikte Odamız yöneticileri ile buluştu.

Meclis Başkanımız Dursun Sansar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sinan Gökçe ve Selahattin Giden ile Genel Sekreterimiz Sinan Ardil’in ağırladığı şampiyon ile Polonya’da düzenlenen şampiyona hakkında sohbet edildi. Tokyo’da düzenlenecek olan müsabakalar için hazırlıklara başladığını söyleyen Ateşli, oradan da şampiyon olarak dönmek için tüm gayretiyle çalışacağını söyledi. Başkan Dursun Sansar, Tokat Plevnespor Kulübünü ve Türk Milli Takımını temsilen müsabakalara çıkan Emre Kutalmış Ateşli’yi takip ettiklerini ve elde ettiği başarılar sonrasında Avrupa’da ve Dünya’da Türk Bayrağını zirveye çıkartarak İstiklal Marşı’nın söyleten Ateşli ile gurur duyduklarını söyledi.

Ateşli’nin antrenörü Turan Güldür de Avrupa Tekwondo Federasyonu (WTE)´nin düzenlediği Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonasının 8-11 Kasım 2018 tarihlerinde Polonya´nın başkenti Varşova şehrinde gerçekleştirildiğini ve kıran kırana geçen müsabakalar sonrasında şampiyonun Tokat’ta çalışmalarını sürdüren Ateşli olmasının kendilerine de büyük gurur sağladığını söyledi. Ülkemize altın madalya getiren şampiyon, buluşma sonrasında kente yaptığı tanıtım katkısından dolayı Tokat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da ödüllendirildi.