12.7 C
Tokat
29 Mart 2024 Cuma

spot_img

Ruslar Tokat’ta şifa bulacak

İl Kültür Turizm Müdürü Adem Çakır, Şube Müdürü Selehattin Adıgüzel ve ilimiz yatırımcılarından Eyüp Ülkü, Başkan Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

İl Kültür Turizm Müdürü Adem Çakır, Şube Müdürü Selehattin Adıgüzel ve ilimiz yatırımcılarından Eyüp Ülkü, Başkan Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ballıca Mağarası yanında Rus yatırımcılarla birlikte inşa edilecek 4 milyon liralık sağlık turizmi yatırımı hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Çelik ve misafirleri fikir alışverişinde bulunup sorunları ve çözümlerini ele aldı.

Eyüp Ülkü, Rus yatırımcı Ebusüfyan Magomidoviç ile birlikte yürüttükleri projede 4 milyon liralık bir sağlık yatırımı gerçekleşeceğini söyledi.

Ülkü, Rusya’dan hasta getirilmesi gibi konularda ön anlaşmaları gerçekleştirdiklerini dile getirerek,
“Ballıca Mağarası yanında sağlık turizmi için yabancı yatırımcı ortağımızla birlikte, 2 bin 425 metrekare kapalı alana sahip, 25 odalı otel inşaatına başlayacağız. Şuana kadar proje için 103 bin dolar harcadık, toplamda 4 milyon liralık bir yatırım olacak. Rusya’dan hasta getirilmesi gibi konularda ön anlaşmalar yapıldı. İlimiz için güzel bir yatırım olacak.” diye konuştu.

Başkan Çelik’te Tokat için çok faydalı bir yatırıma imza atıldığının altını çizerek, bu ve bunun gibi Tokat’a fayda sağlayacak yatırımlara her zaman destek vereceklerini ifade edip hayırlı olmasını diledi.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler