10.5 C
Tokat
28 Mart 2024 Perşembe

spot_img

Odamızdan Muharrem İftarı

Odamız tarafından Muharrem Ayı Orucu dolayısıyla iftar yemeği programı gerçekleştirildi.
Grand Ali’N Otel’de gerçekleşen programa Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, Meclis Başkanımız Dursun Sansar, Kanaat Önderleri Mustafa Temel ve İbrahim Güler, Genel Sekreterimiz Sinan Ardil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, iş insanlarımız, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Kanaat Önderi Mustafa Temel’in duasıyla başlayan programda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, içinden geçtiğimiz bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değindi.
Kerbela olayının hiç bir zaman unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Çelik, şunları aktardı:
“Hacı Bektaşi Veli 800 yıl önce eline, diline, beline sahip çık diyerek bizlere hırsızlık yapmayın, emanete ihanet etmeyin, yalan söylemeyin, iftira atmayın, namussuzluk yapmayın demiştir. Bir diğer anlamıyla milletine, yurduna, vatanına, toprağına, konuştuğun diline sahip çık diyerek, bir ve bağımsız olmanın öğüdünü vermiştir. Bu sözün bu kokuşmuş düzende ne kadar kıymetli olduğunu her geçen gün çok daha iyi anlıyoruz. Müslüman Müslüman’ın kardeşidir, komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen, toplumdan maalesef birbirinden nefret eden ötekileştirilen dostların bile birbirine kazık attığı bir topluluk haline getirildik. Kerbelayı her dakika hatırlamak daha huzurlu Muharrem iftarlarını buluşmak ümidiyle davetimize katılıp bizleri onurlandırdınız için teşekkür ediyor sizlere en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler