23 Nisan 2024 Salı

Odamızdan 83 yaşındaki esnafa plaket

Odamız Yönetim Kurulu tarafından 83 yaşındaki sanayi esnafı Mehmet Ali Altan’a 55 Yıl Anısına Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa R. Çam ve Genel Sekreterimiz Sinan Ardil 83 yaşındaki sanayi esnafı Mehmet Ali Altan’ı iş yerinde ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Çelik, yarım asırdan fazla sanayide esnaflık yapan Altan’a teşekkür ederek, yaptığı açıklamada,

“Burada çıraklıktan ustalığa kadar bir ömür geçirip rızkını kazanıp evlatlarını yetiştiren Mehmet Ali amcamız bütün gençlere örnek oluyor. Yıllardır burada yaptığı işlerle, esnaflığıyla, arkadaşlığıyla herkes tarafından sevilen sayılan Ali amcamıza bizde teşekkür plaketi takdim etmek istedik. Hala işlerinin başında duruyor. Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin. Sanayimizde inşallah işini bu şekilde aşkla yapan helal rızkının peşinde alın teriyle koşan yüzlerce usta yetişir. Mehmet Ali Amacaların sayısı daha da artar.”dedi .

Altan’da ziyaretten ve  plaketten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yöneticilerimize teşekkür etti.