20.1 C
Tokat
23 Nisan 2024 Salı

spot_img

ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL 3 AY ÖDEMESİZ KREDİ İMKANI

Odamız ile Türk Ekonomi Bankası arasında üyelerimize cazip oranlarla kredi kullandırılmasına yönelik protokol imzalandı.

Türk Ekonomi Bankası Tokat Şube Müdürü Kemal Canpolat ile Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik tarafından imzalanan protokolle hayata geçen imkandan, Odamız üyesi krediye uygun tüm firmalar yararlanabilecek. %1,99’dan başlayan faiz oranları ve 36’a aya kadar vade imkanı sunulan kredilendirmeyi üyelerimiz 3 ay ödemesiz esnek veya eşit taksitli olarak kullanabilecek. Ayrıca 33 gün blokeli ve sıfır komisyonlu pos imkanı da protokol de yer alırken, Oda üyelerine özel oranlar ile ertesi gün ve sabit ücretli pos fiyatlandırması hususunda da gerekli düzenlemeler yapıldı.

TEB Tokat Şubesi İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi Erhan Şentürk’ün de hazır bulunduğu protokol töreninde, ticari bankacılık işlemleri ile alakalı olarak da çeşitli imkanlar sağlandı. Protokolde; gerekli şartların sağlanması ile birlikte sadece TSO üyelerine özel olarak 25 adete kadar EFT, havale ve hesap işletim ücreti masrafsızlık tanımı imkanı da bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgi için TEB TOKAT ŞUBESİ’ne bizzat başvurabilir ya da  0356 213 11 21 no’lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler