8.9 C
Tokat
19 Nisan 2024 Cuma

spot_img

ODAMIZ ÜYELERİNE E-DÖNÜŞÜM SÜREÇLERİ SEMİNERİ

Odamız tarafından Zirve Yazılım’ın destekleriyle E-Dönüşüm Süreçleri konulu seminer düzenlendi

Odamız tarafından Zirve Yazılım’ın destekleriyle E-Dönüşüm Süreçleri konulu seminer düzenlendi.

Zirve Nova’nın tanıtımının da yapıldığı seminere ağırlıklı olarak muhasebe sektöründe hizmet veren Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler katıldı. Düzenlenen seminer sonrasında eğitime katılan üyelerimiz arasında yapılan çekilişle 2 üyemize Zirve Nova, 2 üyemize ise Zirve e-defter programları ücretsiz olarak hediye edildi. Seminere katılan tüm üyelerimize program sonunda katılım belgesi

verildi.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Naci Altın tarafından organize edilen seminer öncesinde Yönetim Kurulu Başkanımız Dr Ali Çelik katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Çelik; “6 aylık görev süremiz boyunca bu tür etkinlikler adına tertiplediğimiz bir organizasyona gördüğüm kadarıyla en yüksek katılım bugün oldu. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu şehirde insanların bu tip eğitim organizasyonlarına alaka göstermesi şehrin mesafe kat etmesi ve gelişimi adına çok önemli bir durum. Böyle bu çalışmaları çok basit şeyler gibi düşünmememiz lazım. Hele de bu çağda bilgi neredeyse bir şekilde ulaşmak zorundayız. Çünkü bilimin ve bilginin olmadığı yerde işleri böyle düzgün ve seri bir şekilde götürme şansımız yok. Tabi burada daha çok muhasebeci mali müşavir arkadaşlar ve firmaların muhasebe departmanında çalışan arkadaşlar ağırlıkta, onları görüyoruz. Zaten eğitim de bununla alakalı açıklayıcı bilgiler içeriyor. Konu bizim çok uzmanlık alanımız değil. Naci Bey size bununla alakalı bir iki şey söyleyecek belki de ama ben seminerin sizler için verimli geçmesini dileyerek sözlerimi sonlandırmak istiyorum” diye konuştu.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Naci Altın’da seminer öncesinde katılımcılara hitabet bir konuşma gerçekleştirdi. Altın: “Bu bizim e-dönüşüm ile alakalı ikinci programımız. Hepinize ayrı ayrı ayrı katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ben bilgi teknolojilerinde faaliyet gösteren bir firmanın da aynı zamanda temsilcisi olduğum için bildiğiniz gibi bilgi teknolojileri bütün sektörleri dönüştürüyor. En başında da bir hizmet sektörü olan mali müşavirlik sektörünü dönüştürüyor. Ve biz bunun içerisinde yoğun bir şekilde faaliyet gösteriyoruz. Bilgi artık eskisi gibi raflarda arşivlerde saklanan bir şey değil. Veri tabanlarında, sanal sistemlerde, sunucularda ve dünyanın her hangi bir arşivlenen saklanan bir bilgi ve bu bilgiye her an 7 gün 24 saat, mobil ortamlar, masaüstü ortamlar, dizüstü ortamlardan, internetin olduğu her yerden ulaşabiliyorsunuz. Ve bunu da artık bu şekilde saklamamız gerekiyor. Bu değişim ve dönüşümde sektörde faaliyet gösteren yazılım firmaları tabi ki çok önemli. Bugün de sizlere bu sunumu yapacak olan Zirve Yazılım Firması, sektörde genç, dinamik, yeni nesil, yeni çözümler üreten bir firma. Kendilerinin bu programı düzenlemedeki bize gösterdikleri desteklerden dolayı da ben kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah faydalı bir program olur. Buradan bir şeyin de duyurusunu yaparak sözlerimi noktalamak istiyorum. TSO olarak bundan sonraki süreçte gerek e-dönüşüm noktasında ihtiyaçlara cevap verebilmek, gerek ise finansal okur-yazarlık konusunda ciddi çalışmalar yapmayı arzuluyoruz. Bu biraz da sizin sahanıza giriyor. Finansal okur-yazarlık konusunda irtibatta olduğunuz ciddi organizasyonlar, eğitimciler, danışmanlık firmaları olabilir. Bu konularda bizimle birlikte program düzenleyebilecek irtibatlarınız varsa bizlerle paylaşırsanız; bundan sonraki dönemde özellikle 2019’ta birden fazla program yapıp bu konuda da farkındalığı arttırmak istiyoruz. İşletmelerimizin özellikle mizan, bilanço, gelir tablosu analizlerinde, kar-zarar analizlerinde, maliyet analizlerinde kendilerine yetecek seviyede bilgi ve birikime sahip olmaları konusunda biz de elimizden geldiğince her türlü desteği sağlamak için gayret göstereceğiz. Katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler