29 Mart 2024 Cuma

İsmet Yılmaz Odamızı Ziyaret Etti

TBMM Eski Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, beraberinde Ak Parti Tokat teşkilatı ile birlikte Odamızı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere ile birlikte, Meclis Başkanımız Emin Yılar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Dursun Över, Mustafa Dülek ve Sergen Coşkun, MEclis Eski Başkanı Yılmaz ve beraberindekileri Odamızda ağırladı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ali Özer’in, Ak Parti İl Başkan Vekili olarak katıldığı ziyarete, Ak Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan da katılım sağladı.
Ziyarette, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nın mevcut çalışmaları ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili istişare yapıldı. Başkan Yılmaz’a Tokat’ın sahip olduğu mera alanları ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirme de yapıldı. Ayrıca sebze ve meyve üretimiyle ilgili şehrin potansiyelinin de arttırılması gerektiğine dair taleplerin iletildiği görüşme sonrasında Başkan Yılmaz, konukseverliklerinden ötürü odamız yönetimine teşekkür etti.