20.1 C
Tokat
19 Nisan 2024 Cuma

spot_img

İmalat Sanayinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği

Odamızda imalat yapan üyelerimiz için İmalat Sanayinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği Programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
OKA ve KOSGEB ortaklığıyla geliştirilen çalışmayla ilgili bilgilendirme toplantısı Meclis Toplantı Salonunuzda gerçekleştirildi. 2023 yılı için çağrıya çıkılan İmalat Sanayinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği Programıyla alakalı imalat sektöründeki firma sahipleri ve firma yetkililerine özel olarak düzenlenen toplantıda sunum Samsun’dan şehrimize gelen OKA Uzmanı Ahmet Sarıoğlu tarafından yapıldı.
OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere de katılım sağladı. Sunumda tüm bölge illeri için öncelikli sektörlerle alakalı bilgi verilirken çağrıya başvuru yapabilecek firmalarda aranan uygunluk kriterleri de katılımcılarla paylaşıldı. Uygun proje konularıyla alakalı örneklendirmelerin de yapıldığı sunum öncesinde katılımcılardan iletişim bilgileri alındı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere, toplantıya katılım sağlayan tüm firmaların üreteceği projelerin bu çağrıya uygun bir şekilde olmasının çok önemli olduğunu dile getirerek, mümkün olduğunca çok firmanın bu desteklerden faydalanması için çaba harcadıklarını dile getirdi. Başkan Gökdere, OKA ve KOSGEB yetkililerine ile toplantıya katılım sağlayan firma temsilcilerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler