28 Mart 2024 Perşembe

DİMES’e tebrik ziyareti

Odamız Yönetim Kurulu BAşkanı Dr Ali Çelik, Ekonomist Dergisi tarafından 2019 yılının ““Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” listesinde yer alan DİMES Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ziya Diren’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Metropol olarak bilinen İstanbul, Ankara ve İzmir dışında Anadolu kentlerinde ekonomiye yön veren, istihdam yaratan, vergi rekortmeni olan isimlerin yeraldığı listede Tokatlı İşadamı Orhan Ziya Diren, 850 çalışanı ve 440 milyar liralık cirosuyla 28’inci sırada yer aldı.