25 Nisan 2024 Perşembe

Bakan Yardımcımız Nebati’nin Tokat ziyareti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Dr. Nurettin Nebati’nin Tokat’ta bir takım programlara konuk oldu.
Odamız tarafından düzenlenen İş Dünyası Buluşmasına katılan Nebati, ardından OSB’de yeni kurulan Şık Makas Giyim Fabrikasının temel atma törenine katıldı ve Şık Makas Giyime ait CRS fabrikasında incelemelerde bulundu.
Bakan Nebati’nin programına Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, Meclis Başkanımız Dursun Sansar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Selahattin Giden ve Sinan Gökçe, Meclis Başkan Yardımcımız Halil Coşar, Meclis Üyelerimiz Hasan Şanlı, Halil Kaya, Mehmet Şanlı ve Erol Can da katıldı.
Odamız yöneticileri ve üyeleri programlarda, iş dünyasının ve kendi sektörlerinin sorunlarını dile getirip çözümleri için atılmasını istedikleri adımları Bakan Yardımcısı Nebati’ye iletti.