8 C
20 Nisan 2024 Cumartesi

Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen 11.05.2023 tarihli ekte sunulan yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları (DIHK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde  “Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü” konferansının gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Konferansın, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10:00-14:00 saatleri arasında Berlin’de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Straße 29, 10178 Berlin) düzenlenmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Konferansın amacının, Türkiye’de depremden etkilenen bölgelerdeki iş dünyası ile Avrupa özel sektörünü bir araya getirerek, iş hayatının yeniden canlandırılması ve istihdam fırsatlarının oluşturulması için potansiyel ortak iş fırsatlarının tartışılması olduğu belirtilmektedir.

Konferans Programının kayıt dahil lojistik ayrıntılarla bilahare iletileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.