28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Ali Çelik, son dönemlerde kamuoyunda ve sosyal medyada yer bulan “Güçlü Kadınlarla Güçlü Tokat” organizasyonu ile ilgili iddiaların asılsız olduğuna dikkat çekerek, kamuoyunu ve üyelerimizi bilgilendirmeye yönelik açıklama yaptı.

Başkan Çelik’in açıklaması şöyle oldu;

Değerli Üyelerimiz;

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası olarak; göreve geldiğimiz günden beri; gerek girişimci hanımefendilerin, gerek girişimci adayı hanımefendilerin, gerek ise üstlendiğimiz misyon gereği Tokat’ta yaşayan tüm hanımefendilerin, ticari, sosyal ve kültürel organizasyonlarında her zaman yanlarında olacağımızı belirtmiştik.

Bu mahiyette de geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonla hanımefendilerle bir araya geldik.  Şehrimizde son derece etkin olan 500’e yakın hanımefendi bu organizasyona katılım sağladı.

Organizasyonun finansmanı katılımcılara satışı yapılan biletlerle sağlandı. Yani, gerçeği yansıtmayan söylentilerin aksine, TSO’nun  kasasından bir kuruş dahi çıkmadı. Hatta; düzenleme komitesi ve şahsım da bir kısmını kendi imkanlarımızla finanse ettik.

Bahsi geçen organizasyon ile ilgili hukuki anlamda hiç bir problem olmadığı gibi, vicdani olarak da üyelerimize hesap veremeyeceğimiz bir durumun söz konusu olmadığının bilinmesini isteriz.

Kamuoyunu saygı ile duyurulur…20.12.2018

Dr Ali Çelik