23.1 C
Tokat
25 Nisan 2024 Perşembe

spot_img

Yönetimimiz 8 Mart’ta girişimci kadınlarla bir araya geldi

      Odamız Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın girişimci ve iş insanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

      Kentte bir kahvaltı salonunda düzenlenen programa, Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, Meclis Başkanımız Dursun Sansar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Selahattin Giden, Genel Sekreterimiz Sinan Ardil ve odamızın kadın personelleri de katıldı.

       Programda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, kadınların Türk kadınının gücüne değinerek,

      “Türk kadını gerçekten çok güçlü, el attığı her işte başarıya ulaşan tuttuğunu koparan, inanca ve karaktere sahip. Bizler Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri kadın kooperatiflerinin ve bireysel veya ortaklı iş yapan, yapmaya çalışan bütün kadınlarımızın destekçisi olduk. Olmaya devam edeceğiz. Bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen birçok konuda da kadın girişimcilerin problemlerini çözdük. Kadınlarımıza tavsiyem korkmasınlar, iş yapsınlar, kendilerini başaramayız diye düşünmesinler. Bu toprakların kadınları dünyanın en kutsal, en yürekli en cesur kadınlarıdır. Ben bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, başarılı mutlu günler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

       Kadın girişimciler ve iş insanları da programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çelik ve yöneticilerimize teşekkürlerini ilettiler.  

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler