8.9 C
Tokat
19 Nisan 2024 Cuma

spot_img

İnşaat Sektörünün Sorunları Yapılan Toplantıda Ele Alındı

İnşaat sektörünün sorunları Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, inşaat sektörünün sorunlarının konuşulduğu ve Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Valilik Toplantı Salon’unda gerçekleşen toplantıya Başkan Çelik ile birlikte, Vali Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, TESOB Başkanı Fehmi Çankaya, inşaat sektörü alanında faaliyet gösteren sendika ve dernek yöneticileri ile müteahhitler katıldı.

İnşaat sektörünün alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yürüten firmaların karşılaştıkları sorunların gündeme geldiği toplantıda katılımcılar sorun ve taleplerini dile getirdiler.

“Tokat’ın ilerlemesi için el ele çalışacağız”

Tokat’ın ve Tokatlı hemşehrilerimizin kazanması için yapılan çalışmaları bizzat takip edeceğini vurgulayan Vali Dr. Ozan Balcı, “Sizler bizim hemşehrimizsiniz. Sizlerin problemlerini dinlemek, çözüm üretmek bizlerin görevi. Tokatlı işçinin, müteahhidin ve çalışanın dostuyuz. Tokat’ın esnafına, memuruna, işçisine, çiftçisine, köylüsüne, kentlisine ihtiyacımız var. Tokat’ın ilerlemesi, yükselmesi için hep birlikte el ele çalışacağız. Devletimizin ve milletimizin işini yapıyoruz. Memleket ve millet adına yaptığımız işlerin açık, seçik ve şeffaf olarak yapılmasını önemsiyorum. Amacımız Tokat’ın ve Tokatlı işçinin, köylünün, çiftçinin zenginleşmesine katkı sağlamak.“ dedi.

Yürütülen hizmetlerde ve ihalelerde öncelikli amacın Tokat’a değer katmak olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Sizi ve sizin menfaatlerinizi korumak demek, işçilerimizin ve çalışanlarımızın menfaatlerini korumak demek. Yapılan işlerde amacımız devletimize ve milletimize hizmet etmek, şehrimizin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarını tamamlamak. Talepleri dikkate alacağım. İşimizi dört dörtlük yapacağız. Kamunun ve müteahhitlerin hakkını koruyacağız.“ dedi.

Şehre yapılan yatırımları önemsediğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, yapılacak yatırımlarla Tokat’ın ve Tokatlı hemşehrilerimizin kazanacağını vurguladı.

Toplantıya katılan müteahhitler Vali Dr. Ozan Balcı’ya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler