8 C
20 Nisan 2024 Cumartesi

E-ticaret: AB ve Türkiye’nin Dijital Geleceğini Şekillendirmek” Çalıştayı gerçekleştirildi

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBERS) ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğinde yürütülen Türkiye – AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında odamız koordinasyonunda “E-ticaret: AB ve Türkiye’nin Dijital Geleceğini Şekillendirmek” TEBD KOBİ Çalıştayı gerçekleştirildi. Video Konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik ve TOBB Türkiye E- Ticaret Meclis Başkanı ve Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda üyelerimizin ve katılımcıların E- Ticaret hakkında merak ettiği sorular cevaplanıp bu alana yönelmeleri konusunda destekte bulunuldu.