Tokat Kırsal Kalkınma Desteklerinden Daha Çok Pay Alacak

• %AM, %24 %502 %2018 %11:%May

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Tokat İl Koordinatörü Fevzi Çiçek, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Gerçekleşen görüşme sonrasında Tokat'ın bundan sonraki sürçte Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun desteklerinden daha çok faydalanmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Dr Ali Çelik, İl Koordinatörü Fevzi Çiçek ile birlikte istişareli olarak çalışacaklarını söyledi.

Tokat'ın özellikle tarım ve tarıma dayalı sanayi ile bir çıkış yakalayabileceğine dikkat çeken Başkan Çelik; "Elimizde olanları ne yazık ki tam kapasiteli kullanamıyoruz. Bilindiği gibi kendi potansiyelimizin çok altında üretimler gerçekleştiriyoruz Tokat olarak. Aslında sadece tarım ve tarıma dayalı sanayi ile bile bir çok sorunumuzu gerilerde bırakabilir, hedeflerimizi çok daha büyük tutabiliriz. Bu mahiyette özellikle bu alanda Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu'nun verdiği desteklerden yararlanmamız çok önemli. Değerli İl Koordinatörümüz Fevzi Çiçek ile gerekli görüşmelerimizi yaptık ve sonrasında da zaman zaman bir araya gelerek kendimize bir yol haritası çıkarmayı planlıyoruz. Alacağımız kararları da kamuoyu ile yakın zamanda paylaşacağız. Kurumumuzun verdiği destekleri Tokat'ta azami seviyeye çıkarma arzusundayız" şeklinde konuştu.