ALMUSLU ODA ÜYELERİYLE İFTAR PROGRAMI

• %AM, %21 %320 %2018 %06:%May

Odamız Yönetimi, hizmet ettiğimiz ilçelerden birisi olan Almus'ta bulunan odamız üyeleri ile bir araya gelerek birlikte iftar yaptı.

Almus Botanik Park'ta düzenlenen iftar yemeğine, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan,  Yönetim Kurulu Başkanımız Dr Ali Çelik ile birlikte Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Birlikte açılan iftar ve edilen dua sonrasında Almuslu üyelerimize hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çelik, ilçede özel bir çalıştay yapmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, ekonomik açıdan ilçeye ne gibi katkılar sağlanabileceğini bu  yapılan çalıştayda tartışacaklarını söyledi. Başkan Çelik: "Sık sık sizleri ziyaret edeceğiz ve birlikte çalışacağız. Biliyorsunuz çok şey kaybettik Tokat olarak. Hele ki Almus bunu hiç hak etmiyor. Almus şuana kadar biraz yalnızlaştırıldı ve kimsesizleştirildi. Tokat'ta bazen insanlarla konuştuğumda da şaşırıyorum. Nereye gittiniz diyorum, Borabay diyorlar, Uzungöl diyorlar... Hemen şurada Almus var neden Almus'a gitmiyorsunuz? Hemen yanı başımızda. Almus'un bu doğrultuda Tokat ile birlikte çevre illerle olan diyalogunu da geliştirmemiz lazım. Almus, gölüyle, tabiatıyla, yaylalarıyla Türkiye'nin en güzel 3-4 yerinden birisi. O yüzden bu güzellikler birlikte anlatacağız ve bunun için birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan da organizasyona davetlerinden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür ederek, Almus ile ilgili yapacakları her türlü güzel çalışmada kendilerine destek vermekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Başkan Ali Çelik üyelerimizden Önder Sıga'yı kendilerini Almus'ta temsil edecek isim olduğunu söyleyerek Oda üyelerine takdim etti. Sıga yaptığı konuşmada, kendilerine verilen görevden dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek, kapısının ve telefonunun 24 saat Almus'ta yaşayan Oda üyelerine açık olduğunu, hemşerilerine hizmet etmekten de büyük mutluluk duyacağını söyledi.

Odamız Üyelerinden Osman Cihangir de, Başkan Çelik'ten özellikle hava alanının faaliyete geçmesi noktasında çalışma yapmalarını istedi. Başkan Çelik, havaalanı probleminin sadece Tokat ya da Almus için değil bütünüyle bölge için bir sorun olduğuna vurgu yaparak, yeni havalimanının bitmesine en az 2,5- 3 yıl olduğunu ve bu sürede Tokat'ı uçaksız bırakmamak adına gerçekleşecek 24 Haziran seçimleri sonrasında ilk işlerinin Ulaştırma Bakanlığının kapısını çalmak olacağını söyledi.