KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı

• %AM, %02 %541 %2018 %11:%May

Odamızda KOSGEB destekleri ve KOBİGEL Programı ile ilgili Tokat KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısı öncesinde bir açılış konuşması yapan Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, yeni bir ekip olarak göreve başladıklarını ve göreve gelmeden önceki dönemde sürekli olarak eleştirdikleri bilgilendirme eksiklikleri ile alakalı sorunları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalara hız vereceklerini belirterek, KOSGEB'in KOBİGEL Programı ve diğer destekleriyle ilgili olarak yaptıkları bu ilk çalışmanın devamının da geleceğini söyledi. Sunumuz bizzat yapan KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert'e teşekkür eden Başkan Çelik, toplantının tüm katılımcılar için faydalı geçmesini dileyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra Odamız üyelerine KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert tarafından, KOSGEB'in yapısı, çalışma prensipleri, verdiği destekler ve KOBİGEL programı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.