BAŞKAN EROĞLU'NDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• %AM, %02 %502 %2018 %11:%May

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, geçtiğimiz ay gerçekleşen Odamız seçimleri sonrasında makamında tebrikleri kabul eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Çelik'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları; Osman Altunordu, Mehmet Ersoy, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Elibol, İsmet Yiğit de katılırken, yine Odmaızı temsilen Meclis Başkanımız Dursun Sansar da gerçekleşen ziyarette hazır bulundu.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Başkan Ali Çelik'i tebrik ederek, kişisel işlerinde gösterdiği başarının Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarına da yansıyacağına emin olduğunu söyledi. Başkan Eroğu: "Ticaret ve Sanayi Odası şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu. Şehrin gelişmesinde ve büyümesinde en önemli etkenlerden bir tanesi. Şöyle bir baktığımızda siyasetçilerimiz, valiliğimiz, belediyemizi saydıktan sonra baş aktörlerden birisi olarak Ticaret ve Sanayi Odası görülüyor. Biz zaten sizi geçmişten biri biliyoruz, tanıyoruz. Heyecanınızı, şehre olan sevdanızı biliyoruz. Kendi kişisel işlerinizdeki başarınız inanıyorum ki Ticaret ve Sanayi Odamızda da artarak devam edecektir. Bu mahiyette yeni yönetiminizi sizin nezdinizde kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik ise başlıca amaçlarının siyasiler bürokrasi ve toplum arasında köprü görevi oluşturmak olduğunu ifade ederek: "Biz inşallah başkanımla beraber şehir için güzel projeler üreteceğimize güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bu şehrin morale, bir heyecana bir motivasyona ihtiyacı var. Bunu da birlikte verebileceğimizi düşünüyoruz. Kendisi de sağ olsun son derece enerjik ve son derece pozitif. 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimler sonrasında görev alacak milletvekillerimiz ile beraber ben bundan sonraki dönemde şehir için çok daha güzel şeyler üretebileceğimize inanıyorum. Toplumla siyasileri, bürokrasiyi buluşturan çok sağlam bir halka olarak gördük. Biz toplumda belediyemizin siyasilerimizin vermek istedikleri mesajları topluma verme noktasında, toplumu hazırlama ve onların duyarlılıklarını projeye dönüştürme noktasında ve yukarıya iletme noktasında bir köprü vazifesi görevi kuracağız. Bunu sağlıklı bir şekilde yapmaya çalışacağız. Şunu da herkes bilsin birlikte kafa kafaya verip güzel şeyler ortaya çıkaracağız. Kendilerine yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.