GÖÇER VE EROĞLU, ODAMIZ ÜYELERİYLE BULUŞTU

• Çarşamba, 12 Nisan 2017 16:22

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof Dr Celil Göçer, beraberinde Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile birlikte, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleriyle bir araya geldi. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat'ın misafiri olarak Oda üyeleriyle düşüncelerini paylaşan Tokat Milletvekili Celil Göçer ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Oda üyelerinden gelen soruları da cevapladı.

Tokat TSO Meclis Başkanı Ali Özer'in moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Erol Can ile birlikte yönetim kurulu, meclis kurulu üyelerimiz ve oda üyelerimiz katıldı. Programın selamlama konuşması Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından yapıldı. Başkan Eroğlu, zaman zaman oda üyeleriyle bir araya geldiklerini belirterek, TSO yönetimine ev sahipliği için, oda üyelerine de katılım gösterdikleri için teşekkür etti.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat, her 2 konuğa da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Arat; bundan sonraki dönemlerde de sektörel anlamda yapılacak toplantılarda kendilerini yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Tokat Milletvekili Prof dr Celil Göçer, siyaset yapmalarındaki esas amacın ekmeği büyütmek olduğunu söyledi. Göçer; Bizim siyaseti yapma amacımız ekmeği büyütmeyi sağlamak. Bizim amacımız ekmeği büyütmek değilse, Tokat TSO'nun amacı ekmeği büyütmek değilse; ne başkanın başkanlık yapmasının önemi vardır, ne de vekilin milletvekilliği yapmasının önemi vardır. Bizler ne zaman isterseniz sizlerle bir araya geliriz. Bu güzel buluşmada bizlere ev sahipliği yaptıkları için Sayın Başkana ve yönetimine ve katılım gösteren değerli oda üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haber/Foto: Dursun Ekrem ER