EİT Kamu ve özel Sektör Enerji Petrokimya Şirketleri I. Toplantısı

• Cuma, 17 Haziran 2016 06:01

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Kamu ve Özel Sektör Enerji/Petrokimya Konsorsiyumu/Şirketleri I. Toplantısı'nın, 16-17 Ağustos 2016 tarihlerinde, Tahran'da İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası (ICCIMA) hizmet binasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmaların katılım formunu doldurarak, ICCIMA'ya gönderilmek üzere, 30 Haziran 2016 tarihine kadar e-posta ile Birliğimize (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletmeleri gerekmektedir. Program ve katılım formu Birliğimiz web sitesinin www.tobb.org.tr Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları - Ülke Duyuruları-İran" bölümünde yer almaktadır.