Değerli Üyelerimiz;

11 Mayıs'ta gerçekleştirdiğimiz seçimlerin ardından gerek sizlerden, gerek siyasi ve bürokratlarımızdan, gerek ise sivil toplum örgütü temsilcilerimizden birçok ziyaret kabul ettik. Ziyaretlerin tamamında aldığımız övgüler, her şeyden önce siz değerli üyelerimizin istikrarı devam ettirmesi üzerine almış olduğunuz karardı. Sizlerden aldığımız ikinci dönem yetkisiyle birlikte çalışmalarımıza devam ediyor olduğumuzu, yeni projelerle birlikte Odamızı mevcut durumundan daha da öteye götürme planlamalarımızı tamamlamak üzere olduğumuzu bildirerek, tüm arkadaşlarım adına, bir kez daha bültenimiz aracılığıyla sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli Üyemiz;

Bültenimizin bu ay 25. sayısında sizlere sesleniyorum. Odamızdaki tüm faaliyet ve çalışmaların, ziyaretlerin sizlere yazılı birer belge olarak raporlandığı yayın organımız 2 yıldır sizlere ulaştırılıyor. Her konuda şeffaf bir yönetim anlayışında olduğumuzun en büyük ispatlarından birisi olan Oda Bültenimizin bu sayısında bizlere gerçekleştirilen ziyaretlerin bir kısmını sizlerle paylaşıyoruz. Bu şeffaflığın yanında 2009 - 2013 döneminde almış olduğumuz tüm Yönetim Kurulu kararlarının yer aldığı ALMANAK'ımızda da her şeyi açıkça kamuoyuyla paylaştık. Üstü kapalı hiçbir çalışmanın olmadığının deliği niteliğindeki bu yayın organlarımız sayesinde, seçimler öncesinde ortaya koyulan çirkin söylemlerin tamamı biz cevap dahi vermeden yalanlanmış oldu. Başta sadece yapılanların Odamızın gerçek sahipleri olan sizlerle paylaşımı olarak gördüğümüz bu çalışmalarımızı gerçekleştirmekte aslında ne kadar da iyi yaptığımızı; karşılaştığımız çirkinlikler sonrasında fark ettik ki; bu mahiyette siz değerli üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik benzer çalışmalara devam edeceğiz.

Değerli Üyelerimiz;

Tokat ve ilçelerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak hizmet veren Oda ve Borsalarımızda seçimler tamamlandı. Biz de Ağabey Oda olarak gerek yeniden göreve gelen, gerek ise görevi yeni alan arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Bu kaynaşma toplantısında Oda ve Borsa yöneticilerimiz birbirleriyle tanışma fırsatı yakalayarak Tokat için düşündüklerini paylaşma şansı buldular. Bu karşılıklı fikir alışverişlerinin sürekli olarak tekrarlanması ve her zaman haykırdığımız birlik olma ihtiyacının giderilmesi çalışmalarımız devam edecektir.

Tabi birliktelik hayallerimiz bu kadarıyla da sınırlı değil. Tüm sivil toplum örgütlerimiz, bürokratlarımız, siyasilerimiz ve Tokat'ın önde gelen isimleriyle yeniden bir araya gelme arzusundayız. Daha öncesinde oluşturduğumuz güçle neler başardığımızı gördükten sonra, hedefleri olan şehrimizdeki fikir babalarının yalnız mücadele veriyor olmalarını istemiyoruz. Aynı duyguları paylaştığımız tüm dış paydaşlarımızla bir araya gelerek, şehrin şaha kalkması için neler yapılabiliri tartışmak, çözüm önerileri getirmek ve bu önerilerin uygulamaya konması için takipçi olma görevlerimizi, yaşadığımız yoğun dönemin atlatılmasıyla birlikte icra etmeyi en öncelikli hedefimiz olarak belirledik. Siz değerli üyelerimizin de konuyla ilgili desteklerini ve önerilerini beklediğimizi de ifade ediyor, işlerinizde hayırlı kazançlar diliyorum.