Değerli Üyemiz;

2008 yılında almaya hak kazandığımız Kalite Sertifikamızın gözetim tetkikleri Eylül’ün son haftasında gerçekleşmiştir. Türkiye’de çok az sayıda olan bu sistemin, mevcut sisteme entegre edilip edilmediğinin ve çalışıp çalışmadığının tetkik edildiği bu denetimler gayet başarılı geçmiştir. Özellikle TSE ile çalışan işletmelerimiz ve Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip kurumlaşmış firmalarımız bu tetkiklerin ciddiyeti konusunda bilgi sahibidirler. Hizmeti tamamiyle üye memnuniyetine dayalı bir şekilde gerçekleştiren çok az sayıdaki kamu kurumu arasında olan Odamız, gururla söylemek gerekirse vermiş olduğu hizmet kalitesi ile diğer Odaların dikkatini çekmekte ve sistemimiz Türkiye’de birçok Oda tarafından taklit edilmeye çalışılmaktadır. Bu taklit sayesinde belgelendirilmeyi hak eden Odalar olduğu gibi, süreçte belge almayı bekleyen Odalar da mevcuttur. Başarılı çalışmalarından ötürü başta Genel Sekreterimiz Yusuf Ziya ERDEM ve Basın Danışmanımız Dursun Ekrem ER olmak üzere, tüm Oda Personelimize göstermiş oldukları üstün çaba ve kaliteli hizmet anlayışından ötürü teşekkür ediyorum.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılının tüm yavrularımız ve siz velileri için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Eğitim döneminin başlaması ile birlikte hareket gören tekstil, ayakkabı, kırtasiye, taşımacılık gibi sektörlere bağlı özellikle Odamız Üyesi İşletmelerimizin hizmet kaliteleri ile ilgili aldığımız olumlu yorumlar bizleri memnun etmektedir. Odamız üyesi işletmelerimize, tüketiciye karşı göstermiş oldukları olumlu tutum ve davranışlardan ötürü teşekkür ediyorum. Yine her yıl olduğu gibi eğitim öğretim döneminde Oda olarak yaptığımız öğrenci yardımlarına devam edeceğimizi söylemek istiyorum. Bu yıl için gerekli çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. Konuyla alakalı olarak güncel bilgileri basın aracılığı sizlerle paylaşacağımızı bilmenizi istiyorum.

Değerli Üyemiz;

Demokratik özgürlüklerin en yoğun bir şekilde kullanılabildiği bir dönemde yaşıyoruz. Korkuların gün be gün geride bırakıldığı şu günlerde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anmaktan ve O’nun bize bıraktığı Cumhuriyeti övmekten kendimizi alamıyoruz. Bu ay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacağız. Bu önemli günün seneyi devriyesinde, 2012 yılının Türkiye’sinde yaşıyor olmaktan duyduğumuz hazzı çalışanlarımıza ve evde çocuklarımıza anlatmayı unutmayalım. En güzel yönetim biçimi olan Cumhuriyet’in inşasında emeği geçen Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.  Bayramınız kutlu olsun.

Değerli Üyelerimiz;

Bu ay yaşayacağımız ikinci sevinç ise Mübarek Kurban Bayramımızdır. Sahip olduğumuzu Allah’a sunduğumuz, yine Allah’ın emri ile sunduğumuz kurbanlarımızı başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere, eş, akraba ve dostlarımızla paylaştığımız bu bayramın en mutlu bayramlarınız arasında olmasını temenni ediyorum. Paylaşımdaki maneviyatın en yoğun olarak yaşanacağı bu bayramda küslüklerinizin son bulmasını ve kurbanlarınızın Allah katında kabul görmesini temenni ediyorum.

Değerli Üyelerimiz;

Başta sivil toplum örgütleri olmak üzere birçok siyasi parti ve kanaat önderi Odamıza yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ağırladığımız tüm misafirlerimize eşit mesafede davranmaya özen gösteriyor, yapacakları her olumlu çalışmanın altına imza atacağımızı bilmelerini rica ediyoruz. Öyle ki, devam ediyor olan ya da yapacağımız yeni projelerde de bu kuruluşların temsilcilerini aramızda görmeyi talep ediyor ve hizmetlerimizin mümkün olduğunca en tabana kadar ulaşabilmesi için destek beklediğimizi ifade ediyoruz. Daha önceki dönemlerde bültenimiz ve basın aracılığı ile de talep ettiğimiz gibi, siz değerli üyelerimizin de gerçekleştirilebilir projelerini bizlerle paylaşabileceğini yineliyoruz. Sadece bir Tokat var ve bizler burada doğduk, burada öleceğiz. Fikirleriniz, yine sizin çocuklarınızın geleceği için önem arz etmektedir. Lütfen onları birbirinizle paylaşmaktan korkmayın.

Değerli Üyelerimiz;

2012’nin son çeyreğine girdiğimiz bu ayın sizler için kazanç getirmesini temenni ediyor, mutluluk, sağlık ve bereket sizlerle olmasını diliyorum.